Tietosuojakäytäntö

 


Smartson Consumer Services AB (Smartson), Y-tunnus: 556580-0157, on rekisterinpitäjä ja vastaa siitä, että henkilötietojasi käsiteltäessä noudatetaan voimassa olevaa lainsäädäntöä. Tämä käytäntö tulee voimaan 25.5.2018.
Smartsonin henkilötietokäytännön hyväksyminen on vapaaehtoista. Lisäksi on vapaaehtoista antaa Smartsonin kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Jos et luovuta henkilötietojasi Smartsonin käsiteltäviksi, et voi toimia testaajana etkä hyödyntää palveluamme täysimääräisesti.

Tämä käytäntö on voimassa riippumatta siitä, millä laitteella käytät palveluamme. Keräämme esimerkiksi tietoja, jotka haluat luovuttaa, kun otat meihin yhteyden, osallistut johonkin toimintoomme tai käytät palveluitamme. Lisäksi voimme kerätä tietoja, joita ei ole kuvattu tässä käytännössä, saatuamme suostumuksesi.

Henkilötietojen käsittely

Tietosuoja-asetus (GDPR) Kaikkien EU-maiden yhteinen tietosuoja-asetus (GDPR) säätelee yritysten tekemää henkilötietojen keräämistä ja käsittelemistä 25.5.2018 alkaen. Uuden asetuksen tarkoitus on esimerkiksi edistää vapaata kilpailua ja helpottaa yritysten laajenemista EU-alueella, koska henkilötietojen keräämis- ja käsittelysäännöt ovat yhtenäiset koko EU:ssa. Yksi tietosuoja-asetuksen perimmäisistä tarkoituksista on yksilöiden oikeus suojata henkilötietonsa. Uudessa asetuksessa asetetaan tiukemmat vaatimukset sille, kuinka yritykset saavat kerätä ja käyttää henkilötietoja. Kaikki ei tietenkään ole uutta. Henkilötietojen keräämistä ja käyttämistä on säädelty entuudestaan, mutta uutta on esimerkiksi jäsentämättömän aineiston sisällyttäminen henkilötietojen käsittelyvaatimuksiin.

Henkilötiedot

Tässä käytännössä kuvataan, millaisia tietoja keräämme sekä kuinka hyödynnämme tietoja ja suojaamme ne. Lisäksi käytännössä kerrotaan, mitä on tehtävä, jos et halua henkilötietojasi tallennettavan käyttäessäsi sivustoamme, ja miten voit tehdä muutoksia meille luovuttamiisi tietoihin. Käytäntö kattaa vain tämän sivuston, ei muita siihen linkitettyjä sivustoja. Kun siirryt sivustoon, hyväksyt sen, että kaikkiin sivuston käyttämiseen ja sisältöön liittyviin asioihin sovelletaan Ruotsin lakia.

Mitä henkilötietoja kerätään?

Keräämiämme henkilötietoja ovat esimerkiksi nimi, sähköpostiosoite, postiosoite, puhelinnumero ja sukupuoli. Voimme kerätä muitakin tietoja, jos niitä tarvitaan kampanjassa tuotteen tai testaajien valitsemisen vuoksi.

Muut mahdollisesti keräämämme tiedot

Kun käytät sivustoamme, keräämme muita tietoja käyttämällä evästeitä (omia ja kolmansien osapuolien evästeitä ) tai vastaavia. Lisätiedot: http://smartson.com/fi/info/evasteet.html.

Näin käytämme henkilötietojasi

Käytämme tässä sivustossa meille luovuttamiasi henkilötietoja siinä tarkoituksessa johon tiedot luovutettiin, esimerkiksi tutkimuksiin osallistumiseen tai testaajana toimimiseen, jotta voit ottaa vastaan tuotteita ja palveluita tai vastata mahdollisiin kyselyihin. Sellaisia kampanjoita varten, joissa ostat tuotteen, maksamistiedot kerätään, jotta voit suorittaa oston. Emme saa käyttöömme maksu- tai luottokorttien tietoja, koska ulkoiset kumppanit käsittelevät ne. Kun syötät henkilötietosi, lisäksi voimme käyttää niitä tässä sivustossa kuvattuihin tarkoituksiin.

Voimme käyttää luovuttamiasi tietoja, kuten sähköpostiosoite, postiosoite ja puhelinnumero, yhteyden ottamiseen sinuun.

Emme luovuta keräämiämme henkilötietojasi asiakkaillemme tai kolmansille osapuolille, ellei toiminta edellytä tätä.

Smartson voi tehdä yhteistyötä sellaisten kolmansien osapuolien kanssa, jotka Smartsonin toimeksiannosta esimerkiksi toimittavat IT-palveluita tai hallinnoivat ja analysoivat tietoja. Tämä voi edellyttää, että EU/ETA-alueella ja sen ulkopuolella toimivat toimittajat saavat henkilötietosi käyttöönsä. Niitä käsitellään noudattamalla ohjeitamme. Toimittajat eivät ole oikeutettuja käyttämään niitä muihin tarkoituksiin kuin siihen, että voit käyttää palveluitamme.

Jos meitä vaaditaan luovuttamaan henkilötietosi viranomaispäätökseen tai lakiin perustuvan kotietsintämääräyksen, syytteen, tuomioistuimen päätöksen tai vastaavan vuoksi, teemme sen.

Tarkoitukset ja käsittelyn tuki

Voimme käsitellä henkilötietojasi intressiharkinnan perusteella. Kyseeseen tulee esimerkiksi intressimme tarjota palvelua, markkinoida tuotteitamme ja palveluitamme sekä parantaa ja kehittää niitä. Lisäksi Smartson voi käsitellä luovuttamiasi henkilötietoja nimenomaisella suostumuksella esimerkiksi valitakseen hakemusten joukosta toimintoon mukaan otettavat hakijat, ottaakseen sinuun yhteyden tukiasioissa ja siirtääkseen henkilötietosi kolmannelle osapuolelle, esimerkiksi tuotteet sinulle toimittavalle jakelukumppanille.

Smartson voi suostumuksen perusteella myös käyttää profiiliasi kohderyhmien kokoamiseen markkinointitarkoituksia varten ja yhteyden pitämiseen sinuun sosiaalisissa verkostoissa. Silloin henkilötietojasi käytetään vuorovaikuttamiseen kolmansien osapuolien sosiaalisien verkostojen kanssa. Saat lisätietoja toiminnoista, sinusta saamistamme profiilitiedoista ja tietojen luovuttamisen välttämisestä lukemalla kunkin sosiaalisen verkoston yksityisyydensuojakäytännön.

Kuten aiemminkin, sinulla on oikeus irtisanoa uutistiedotteemme tilaus ja estää meitä lähettämästä muita tietoja. Jos käsittelymme perustuu intressiharkintaan, sinulla on oikeus tehdä vastalause. Lisäksi sinulla on oikeus peruuttaa antamasi suostumus, oikeus siirtää tietosi ja tietyissä tapauksissa oikeus saada tietosi poistettua.

Käsittelemme henkilötietojasi niin kauan kuin se on tarpeellista käsittelemisen tarkoituksen kannalta. Tämä merkitsee sitä, että erilaisten tietojen säilytysajat vaihtelevat. Säilytämme osan henkilötiedoistasi niin kauan kuin tilaat palveluitamme. Jos lainsäädännössä edellytetään, että tietoja säilytetään pidempään, noudatamme lakien määräyksiä. Esimerkiksi kirjanpitolaissa säädetään, että tositteita on säilytettävä pidempään.

Tietoturvallisuus

Ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi. Asiattoman käyttämisen, muuttamisen tai väärinkäytön estämiseksi kaikkien tunnistettavissa olevien henkilötietojen käyttämistä rajoitetaan.

Noudatamme yleisiä tietoturvallisuusnormeja. Suojaamme meille luovuttamasi tiedot. Tämä koskee tietojen siirtämistä, käsittelemistä ja tallentamista. Tietojen siirtäminen Internetin välityksellä ei koskaan ole täysin turvallista. Pyrimme jatkuvasti käyttämään liiketoiminnassa hyväksyttyjä menetelmiä henkilötietojesi suojaamiseksi, mutta emme voi taata täydellistä tietoturvaa.

Käytäntöömme tehtävät muutokset

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön tai poistaa sen harkintamme mukaan. Meillä on oikeus lisätä tälle sivulle uusi käytäntö. Vieraile tällä sivulla mahdollisimman usein, jotta pysyt ajan tasalla.

Yhteystiedot

Pyrimme suojaamaan yksityisyytesi tässä sivustossa. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä tai haluat kommentoida sitä, ota meihin yhteys. Ota meihin yhteys silloinkin, jos haluat ilmoittaa käytännön laiminlyönnistä tai korjata tai päivittää henkilötietosi.

Yhteystietomme: Smartson Consumer Services AB, Industrigatan 4A, 112 26 Stockholm, sähköpostiosoite support@smartsontestpilot.zendesk.com, puhelinnumero +46 (8) 545 201 60. Voit pyytää kopion tallentamistamme henkilötiedoistasi.

Jos et ole tyytyväinen siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi, voit kääntyä tietosuojavaltuutetun puoleen.

Smartson on vuonna 1999 perustettu riippumaton ja yksityisomisteinen media- ja testausyritys.